Fijn dat je geïnteresseerd bent om met mij te werken! Hier zijn de manieren hoe ik je kan helpen.

Teamontwikkeling

Wil je meer samenwerking en beweging in je team, maar lijkt alles nu vast te zitten?

Je hebt een team of bent lid van een team, maar daar is op dit moment ook alles mee gezegd. Het lijkt als het ware vast te zitten. Het zijn meer losse elementen dan dat er een vorm van samenhang of samenwerking in zit. Tenminste, niet hoe jij dat graag zou willen. Je wilt van A naar B komen.

Ik snap wat je bedoelt en ja, ook jouw team kan vanuit een gezamenlijk doel weer in beweging komen; van A naar B. Ik kan je helpen met het faciliteren van een losse bijeenkomst of een uitgebreider op traject op maat.

Wil je meer weten? Lees verder bij Lees verder bij Ben jij dit? of Hoe ik werk. Of neem contact met me op.

Individuele begeleiding

Zit je vast? In je patronen, in je lijf, of in je werk en wil je weer in beweging komen?

Je bent je hoofd boven water aan het houden en je voelt onrust, je voelt stress in je lijf. Alles kost je energie. Je wilt het graag anders, maar hoe dan? Alles wat je hebt geprobeerd lijkt je geen verbetering te brengen.

Ik begrijp hoe je je voelt en ik help vrouwen zoals jij om weer te luisteren naar hun innerlijk kompas. Van daaruit ontstaan als vanzelf verschuivingen, inzichten en kan er ruimte voor beweging komen. We starten met vier sessies. Hierin ga je ervaren hoe jij contact kunt maken met je innerlijk kompas. In de vierde sessie evalueren we en maken we vervolgafspraken die bij jou passen.

Wil je meer weten? Lees verder bij Ben jij dit? of Hoe ik werk.

Je kunt me ook een berichtje sturen en je vraag stellen.

Workshops & Trainingen

  • Aandacht voor weerstand | workshop 
    Je doet yoga om uit je hoofd te komen, je te verbinden met je adem en je lijf. Maar dat lukt niet altijd, soms zit er iets in de weg. Met de juiste vorm van aandacht kun je de verbinding voelen. Lees hier verder meer over de workshop.
  • Focus op je innerlijk kompas (Focusing I) | Training 
    4 live en 2 online bijeenkomsten in ca. 10 weken.
    Luisteren naar jezelf, je gevoelens verkennen én je bewust worden van de betekenis is de sleutel tot nieuwe mogelijkheden. Dat samen vormt je innerlijk kompas. Lees hier meer over de training.
    Deze training kun je ook individueel of met z’n tweeën volgen. Dan bestaat hij uit 3 sessies van 2 uur. 
Heb je interesse in het volgen van een workshop of training? Of een vraag? Stuur me een berichtje en laat het me weten!