Ruimte om stil te staan

Begeleide Focusing oefening
1x per maand | online

Echt gezien worden, echt luisteren

Herken jij dit?

Wil je ook een moment van rust ervaren? De drukte en stress van het werk, je gezin, je socials laten voor wat ze zijn en stilstaan bij je lijf, bij wat je van binnen voelt. Ruimte maken om stil te staan en te luisteren naar wat er is? Even helemaal niks te hoeven?

Steeds meer mensen ontdekken wat Focusing ze kan brengen. Het is zo bijzonder om steeds weer te zien dat iedereen iets van binnen kan opmerken door er alleen met die speciale aandacht bij stil te staan.

Wil je dit ook eens ervaren?
(Bijna) elke laatste woensdag van de maand kun je om 20.30 online meedoen met een door mij begeleide Focusing oefening. Ontdek bij jezelf waar ik het in mijn blogs over heb. 

Ook met (een beetje) focuservaring, ben je van harte welkom!

De volgende begeleide Focusing oefening is op woensdag 15 mei om 20.30 en duurt ongeveer 30 minuten. Deelname is gratis en vrijblijvend. 

Wil je meer lezen over Focusing en hoe je dat kunt toepassen in je dagelijks leven? Lees het in mijn blog Anders omgaan met uitstelgedrag

Deze oefening is voor jou als

Wat gaan we doen?

Een begeleide Focusing oefening geeft je de kans om vanuit je eigen huis te ervaren hoe Focusing is. We beginnen met bewust worden van je lichaam, waarna ieder voor zich onder mijn begeleiding zijn of haar binnengebied verder verkent. Ik leid je door het proces met suggesties of aanwijzingen. Vervolgens is er de mogelijkheid om op een focussende manier te delen. Dat betekent benoemen wat er opkwam in plaats van uitleggen of analyseren. Er hoeft niets!

Ruimte maken om stil te staan en te luisteren naar dat wat er is.

Meedoen?

Online

Je ontvangt een paar dagen voor de oefening de zoomlink en praktische informatie in je inbox

1 x per maand
woensdagavond

27 maart, 24 april, 15 mei, 26 juni, 31 juli, 28 augustus, 25 september, 30 oktober, 27 november 2024

Start 20.30 uur

De oefening duurt ca 30 minuten.

Deelname is gratis & vrijblijvend
Let op: De mail met de deelname link kan in je spam of reclamefolder terecht komen.

Wat anderen zeggen

Bedankt, Suzanne! Het was fijn om zo even in mezelf te keren en te voelen/focussen 🙂 Ik voel me nu heerlijk stil van binnen. Tot de volgende keer, Margaretha

Wie ben ik?

Suzanne Ogier Begeleiding en Training Teamontwikkeling, facilitator van heisessies, strategie bijeenkomsten, teambijeenkomsten

Het was tijdens een coachsessie in 2018 dat ik werd gevraagd om te pauzeren en mijn aandacht naar mijn lijf te richten. Wat een openbaring! 

Ik leerde dat echte beweging van binnenuit kan ontstaan. Dat er manieren zijn om zowel je hoofd als je lijf te gebruiken en dat daar altijd een waardevol resultaat uit komt. En nu help ik andere vrouwen om hun innerlijk kompas te vinden en te volgen. Waarom? Omdat ik erin geloof dat we beter met elkaar kunnen samen leven en samen werken als iedereen zichzelf beter kent en begrijpt. 

Dankzij de inzichten en helderheid die Focusing mij geeft ben ik blijer met mezelf en liever voor mezelf. En mijn directe omgeving geeft aan dat ik ook een fijnere partner, dochter, vriendin en collega ben geworden. Dat gun ik jou ook!

Suzanne