Ervaringen van anderen

Soms helpt het om te lezen wat anderen aan onze samenwerking hebben gehad. Hieronder kun je een aantal ervaringen lezen. 

“Ik heb Suzanne leren kennen als een laagdrempelige coach, ze luistert en vraagt door, is oprecht en weet te motiveren. Haar manier van werken heeft mij weer in beweging gebracht toen ik het gevoel had vast te zitten. Haar "prikkelingen" hebben mij gestimuleerd om naar binnen te keren en mijzelf te (leren) onderzoeken. Tegen komen wat er is en er dankbaar voor zijn, zonder oordeel. Suzanne werkt voor mij heel plezierig met mij samen, ze geeft suggesties maar daagt me ook uit om deze zelf aan te dragen. Het bijzondere is dat ik hier steeds weer op terug kan vallen. Zo vlak voor een - voor mij in mijn hoofd - moeilijk moment of gesprek. Het maakt mijn leven meer van mij, authentiek en puur! Dank lieve Suzanne."
Ilse (50 jaar)
"Suzanne luistert en zegt wat haar opvalt, zonder dat het kwetsend is. Als een suggestie die je zelf kan onderzoeken. Dat is soms even slikken, maar ze helpt je om het met mildheid te kunnen zien. Het is niet goed of fout. En dan kan ik ermee verder. Ze neemt je met haar stem mee naar de wereld binnen. Het is oefenen in blijven voelen. Een fijne benadering.”
Kaltoum (47 jaar)
“In een periode van onrust krijg ik bij Suzanne houvast, waardoor het me lukt om niet weg te gaan van die moeilijke gevoelens! Er kwam tijdens de sessie een emotie op die ik toeliet, daarna ervoer ik ruimte en ontspanning in mijn gedachten. Ik kon nadenken over deze periode en hoe nu verder. Het was echt zo!"
Focusing cliënt blijvende verandering
Trees (61 jaar)
"Door het werken met Suzanne ervaar ik meer rust en stabiliteit in mijn dagelijks leven. Focusing helpt me om op een diepere laag bij mezelf te komen. Het is een blijvende verandering waar ik steeds naar terug kan keren. Het is heel bijzonder dat ik dat gevoel elke keer weer kan terugpakken. Daarom noem ik het ook blijvend. Er is diep van binnen iets veranderd.”
Focusing client, blijvende verandering
Irene (37 jaar)

Wil je meer weten?

Lees verder bij Ben jij dit? of Hoe ik werk.

Wil jij dit ook?

Beweging met water in Het Park in Rotterdam

Wil je ook ervaren wat samenwerken jou kan brengen? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.