Ik ben Suzanne Ogier en ik vertel je graag wat meer over mijzelf.

In 2012 begeleidde ik mijn eerste teambijeenkomsten onder de titel “Waarom moeilijk doen als het samen kan” (van Loesje). Super spannend om voor het eerst voor de groep te gaan staan, maar wat was het mooi om de interactie in een groep te zien ontstaan! In deze rol kwamen al mijn kwaliteiten samen: echt luisteren, helder krijgen wat het doel is én zien waar beweging mogelijk is. Mijn creativiteit kan ik kwijt in het vormgeven van interventies.

Na elke sessie kwamen deelnemers spontaan vertellen hoe waardevol, leuk of verrijkend het was geweest. Er ontstaat altijd energie. Nu meer dan 10 jaar verder heb ik een Master in Organisatiecultuur en Verandermanagement en ruime ervaring in het begeleiden van verschillende groepen. Van tijdelijke teams, zoals projectteams, klankbordgroepen of ondernemingsraden tot MT’s en afdelingteams die al jaren met elkaar werken.

In mijn gevarieerde loopbaan (van diëtist, via een ondersteunende rol naar projectleider en veranderkundige), heb ik veel stroef lopende samenwerkingen gezien. En heel vaak was dat gebaseerd op onbegrip en verkeerde aannames. Zodra er daarin iets wordt verhelderd, is er weer beweging en verbinding mogelijk. Er is niets mooiers dan dat te zien ontstaan! En alle tijd en energie die verloren gaat kan dan weer worden ingezet voor dat waar de organisatie voor staat.

Wil je op persoonlijk vlak nog iets meer weten?
Ik hou van yoga (alle vormen, maar aerial yoga is favoriet) en van lezen. Ik kook graag samen met mijn partner John (niet altijd gezond, wel altijd lekker) en daarna genieten we van het opeten, samen of met vrienden. Ik zing (terwijl ik dat spannend vind) in een band bij de Jazz muziekschool. En als ik heel gestresst ben dan doe ik een Yoga Nidra, ga ik wandelen in het park of lekker dansen in de huiskamer (de muziek van George Michael is favoriet).

Suzanne Ogier is professioneel, open en enthousiast
Aerial yoga bij Kompassie
Bloeiende fluitekruid in Het Park in Rotterdam
Beweging met water in Het Park in Rotterdam