Wat anderen over mij zeggen

Gedurende mijn loopbaan heb ik met verschillende opdrachtgevers samengewerkt. Een aantal van hen is zo vriendelijk geweest om een testimonial te schrijven. Lees hieronder hoe ze onze samenwerking hebben ervaren. 

“Suzanne weet in korte tijd in verbinding met anderen te komen, tot de kern van een vraagstuk door te dringen en dat in gezamenlijkheid op te pakken. Hierbij worden pragmatische en creatieve aanpakken niet geschuwd, omdat het resultaat voorop staat.”
Opdrachtgever teamontwikkeling creatieve bijeenkomsten, strategie sessie, heidag
Amando Heesterman
Organisatieadviseur Erasmus MC
“Suzanne begreep direct wat ik voor ogen had voor de teamdagen. Door haar goede ideeën in onze brainstorm heeft ze snel mijn vertrouwen gewonnen en kon ik de organisatie en begeleiding van de dag volledig uit handen geven. De dagen waren een groot succes. We hebben in gezamenlijkheid speerpunten vastgesteld voor onze zittingsperiode, waar iedere deelnemer zich aan gecommitteerd voelde. Nog belangrijker voor mij was de teamspirit en verbinding die ontstond, waardoor samenwerken daarna (nog) soepeler ging."
Iris Blankers
Voorzitter OR TNO (ten tijde van de samenwerking)
"Suzanne is een kei in het organiseren van inspirerende bijeenkomsten die het beste uit de deelnemers halen. De heisessies die zij heeft helpen vormgeven hebben enorm veel opgeleverd voor de ontwikkeling van Challenge & Support. Ze straalt zichtbaar plezier uit bij teambijeenkomsten. Tijdens dit soort sessies is zij gastvrij, servicegericht en weet ze de juiste vragen op het juiste moment te stellen"
Opdrachtgever teamontwikkeling creatieve bijeenkomsten, strategie sessie, heidag
Prof. Dr. Matthijs de Hoog
Mede-initiator Challenge & Support
“Ik vind Suzanne erg goed in het bedenken van creatieve en ‘werkende’ formats voor bijeenkomsten. Ze heeft me uitstekend geholpen in het scherp krijgen van de doelen. Redenerend vanuit die doelen heeft ze heel veel waarde toegevoegd aan het project."
Opdrachtgever teamontwikkeling creatieve bijeenkomsten klankbordgroepen
Hugo Gelevert
Projectleider TNO

Samenwerken?

Suzanne Ogier Begeleiding en Training Teamontwikkeling, facilitator van heisessies, strategie bijeenkomsten, teambijeenkomsten

Laten we beginnen met een (virtuele) kop koffie om je vraagstuk helder te krijgen en te bespreken hoe ik je daarbij kan helpen.

Wil je meer weten?

Lees verder bij Ben jij dit? Of hoe ik werk.